Comunicat

Stimati administratori ai grupului de Facebook – Judetul Bacau, Bun si Rau

Referitor la postarea aprobata de dumneavoastra cu privire la mancarea pe care o primesc bolnavii din Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, va comunicam urmatoarele:

  • fotografia publicata nu a fost facuta in Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, din cel putin doua considerente: noi nu oferim pacientilor hrana in astfel de caserole, ci doar in caserole sigilate, transparente asa cum reiese si dovedim in foto postate mai jos; în SJU Bacau nu se folosesc alimente procesate și conservate din carne (tip salamuri) acesta fiind cel de-al doilea considerent pentru care fotografia postata nu este conforma cu realitatea. Conform acelei fotografii postata pe pagina dumnevoastra de facebook vedem un lionelum caramiziu, nicaieri in spital neexistand o astfel de pardoseala.
  • ne-ar fi placut, inainte de a permite publicarea acestui material, in care o parte este denigrata, sa ne cereti un punct de vedere, ca un minim de deontologie intrucat va considerati un grup public reprezentativ pentru oras/judet.
  • in conditiile in care nu ne-ati solicitat nici un punct de vedere, ne rezervam dreptul sa ne adresam instantelor competente pentru restabilirea adevarului.